Ποπάυ ο Μαλάκας: Ρατσιστής, Σεξιστής, Χυδαίος και απίστευτα φαλλοκράτης!

Υπο κατασκευήν! (Υπομονή)

Το σκεφτικό αυτού τού μπλόγκ ξεκιναει απο μία γελοία και ανώριμη ιδέα απο μια παρέα φίλων μου να αγοράζουμε κάθε καλοκαίρι απο τα περίπτερα τεύχη απο Ποπάυ, να σβήνουμε τα "συνεφάκια" με μπλάνκο και να γράφουμε δικά μας λόγια μετρατρέποντας το κόμικ σε απίστευτες και χυδαίες ιστορίες με μόνο σκοπό τη..."ψυχαγωγία μας". (ότι κι αν σημαίνει αυτο τελικά!) που όταν τα ξανακοίταξα σε κάποια φάση σκεύτηκα "χμμμ, να μια καλή ιδέα για μπλόγκ"!

Εδω θα βρείτε αυτές τις ιστορίες σκαναρισμένες και επεξεργασμένες με συνεφάκια που θα διαβαζονται απελευθερωμενες απο τα κολυβογράμματα μας αλλά με καμία ποιο όριμη επέμβαση σχετικά με το περιεχόμενο τους, το οποίο προειδοποιώ πως μπορεί να κάνει ακόμα να κοκκινήσει και φορτηγατζής!

...Οι σκληροπυρινικοί αναμείνανατε λοιπόν, όλοι αλλοι που έχετε ευαίσθητη την καρδία σας ή μικρά παιδιά απομακρυθήτε ταχιστα απο αυτήν την χυδαιότητα!

(Ακακακάκια!)

6 σχόλια:

Lucha Libre είπε...

Σεφτέέές !!!!
Και τώρα δώσε και χώσε !

Yellow Kid είπε...

Εχει πράμα!Περιμενέ!

manetarius είπε...

Κάτι είχα μυριστεί οτι αυτή η οικογένεια δεν ήταν καθωσπρέπει...ξεμπρόστιασμα λοιπόν τώρα, ζητάει ο λαός της υγειούς μας κοινωνίας ( ίιιιι..χα!)

Yellow Kid είπε...

Ρόμπα θα τους κάνουμε!
(και μετά θα φάμε ξύλο απο τον...μαλάκα!)

hnioxos είπε...

κούκου, να μαι κι εγώ!

Ρίχτου όσο μπορείς!

Yellow Kid είπε...

Καλώς ήρθες Ηνιοχε! Ετοιμασου για γέλιο!